Retourneren

Er zijn diverse redenen om de keuze te maken uw bestelling te retourneren. Lees deze pagina goed door om misverstanden en eventuele vertragingen te voorkomen.

Voor het retourneren is het belangrijk om het product in de originele verpakking terug te sturen, en de factuur en het retour formulier bij te sluiten.

Meld altijd uw retourzending online bij ons aan.
Om zeker te zijn dat uw retourzending bij ons is aangekomen adviseren we u ook om uw verzendbewijs goed te bewaren.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retoursmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourskosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 3 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het retoursformulier.

Hoe meld ik een retour aan?
Stuur een e-mail waarin u aangeeft een artikel te willen retourneren, u krijgt dan van ons een retourformulier, vul deze correct in en stuur dit formulier mee met de retourszending.

Kosten bij retourneren
Wanneer u een bestelling retourneert betaalt u zelf de retourskosten. Is er een defect of verkeerd product geleverd? Dan ontvangt u het totale aankoopbedrag inclusief verzendkosten van ons terug. Artikelen kunnen worden terug gestuurd binnen 14 werkdagen na ontvangst.

Aansprakelijkheid
Wij zijn als ontvangende partij van uw retourzending niet verantwoordelijk voor schade of vermissing van het pakket tijdens het transport. Bewaar het verzendbewijs daarom altijd goed, welke u ontvangt van de partij waarmee u het pakket retour stuurt.

Verwerking van retourzendingen
Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Eventueel vervangende artikelen worden eveneens zo spoedig mogelijk verstuurd. We streven er naar uw zending binnen 3 dagen te verwerken.

Indien u geld van ons terugkrijgt, verwerken wij deze terugbetaling binnen 3 dagen. Het is afhankelijk van de snelheid van uw bank wanneer het geld op u rekening staat.

Voorwaarden voor retourneren
Het is alleen mogelijk om een artikel te retourneren, en helaas niet mogelijk om een artikel te ruilen bij onze webshop.. Uiteraard moeten de geretourneerde producten altijd voorzien zijn van alle eventuele labels en verpakkingen.

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

•Artikelen die langer dan 14 werkdagen geleden ontvangen zijn

•Artikelen waarvan de verzegeling is verbroken

•Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden, zoals viezigheid of vlekken

•Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn

•Artikelen waarvan de verpakking beschadigd is door gebruik of onvoorzichtig openen van de doos.

Let op! Indien de 14 werkdagen zijn verstreken kunt u de bestelling niet meer retour zenden. Producten die door uw toedoen beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, komen niet voor ruilen of restitutie in aanmerking.

Retour adres:

ZIZY
Paul Henri Spaakring 43
3137DH Vlaardingen
Nederland